Sint Theresia 2023 77

1B in Leiepoort campus Sint-Theresia

De Lessen in 1B worden aanschouwelijk en ervaringsgericht aangebracht. Je bent een doener. Naast de algemene vakken van de basisvorming maak je via verkennende projecten kennis met de basisopties uit het tweede jaar. Hierbij proef je van verzorgende handelingen, eenvoudige haar- en schoonheidstechnieken, experimentjes in de keuken, ICT- vaardigheden en hoe onze economie in elkaar zit.

Alle vakken worden gespreid geƫvalueerd (geen examens). Door te slagen in het eerste leerjaar B behaal je het getuigschrift basisonderwijs

Je komt terecht in een kleine klasgroep. Hiermee willen we de zorg, de persoonlijke aandacht en begeleiding voor de leerling waarborgen. Wekelijks is er een klassenuur met de klassenleraar.

Sint Theresia 2021 436
Sint Theresia 2023 107

Alle Leerlingen van het eerste jaar ontplooien of ontdekken hun talenten via twee workshops 'accent op talent'. Ben jij een krak in koken, dansen, knutselen, gamen, toneelspelen, sporten, ...?

Sint Theresia 2021 18

Na 1B kan je een keuze maken uit twee basisopties in het tweede leerjaar B. Onze school heb je de keuze uit Maatschappij en Welzijn (zorg & welzijn, haar- & schoonheidszorg), Voeding en Horeca of Economie en Organisatie

Meer info?

Klik hier voor meer info over 1B in Leiepoort campus Sint-Theresia (Deinze)

Sint Theresia 2023 71